Klaar voor de export, maar wie garandeert dat u ook alles betaald krijgt?

Verzeker uzelf tegen wanbetaling van uw opdrachtgever in het buitenland

Over ons en laatste nieuws

Groepsfoto DSB

Atradius Dutch State Business. Export verzekerd.

Atradius Dutch State Business biedt exporteurs van kapitaalgoederen, internationaal opererende aannemers, banken en investeerders een breed scala aan verzekeringen en garanties voor risico's bij het zakendoen in het buitenland. Deze dekkingen verlenen wij namens de Nederlandse overheid.

exporteursbijeenkomst

Exporteursbijeenkomst januari 2019

Maandagmiddag 21 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse exporteursbijeenkomst van Atradius Dutch State Business op het hoofdkantoor in Amsterdam. Bert Bruning opende de bijeenkomst en gaf kort inzicht in de ontwikkelingen in de portefeuille exportkredietverzekering van Atradius DSB. Ook ging hij wat dieper in op de ondersteuning voor duurzame projecten.

Producten

Exporteurs

Vooraf zeker van betaling met exportkredietverzekering. Ook in landen waar betaling niet vanzelfsprekend is.

Aannemers

U wilt een project uitvoeren in het buitenland. Maar hoe zit het met de betalingen? En hoe beschermt u uw materieel als u daar aan het werk bent?

Banken en leasemaatschappijen

Wilt u meer exporteurs en importeurs van dienst zijn en minder kapitaal aanhouden voor exportkredieten? Onze Financieringspolis maakt het mogelijk. Ook hebben wij oplossingen voor leasemaatschappijen.

Investeerders

Investeert u in een buitenlandse vestiging, of in een exportlening? Dan dekken wij uw investering tegen verlies. Lees hier verder.

Wij helpen u graag verder

Wij helpen u graag verder

Wilt u direct weten welke producten geschikt zijn voor u? Klik dan door en beantwoord enkele vragen op de pagina die wordt geopend, en krijg gelijk een overzicht met relevante producten. U kunt hier ook een contactformulier invullen. Iemand uit ons team neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Businessmen with tablet | Atradius

Zo werken wij met onze klanten

Atradius Dutch State Business biedt namens de overheid verschillende verzekeringen aan, bijvoorbeeld om het risico van wanbetaling te beperken. Lees hieronder hoe wij dit voor andere bedrijven hebben gedaan: