Jaaroverzicht

Dit overzicht wordt ieder jaar gepubliceerd door Atradius Dutch State Business. Raadpleeg onze meest recente resultaten.

Atradius DSB is de officiële exportkredietverzekeraar van Nederland en opereert namens en voor rekening van de Nederlandse staat. Dit benadrukt de betrokkenheid van de overheid via Atradius DSB voor het bevorderen van de internationale handel en het versterken van de concurrentiepositie van Nederland op het wereldtoneel. Deze steun zorgt ervoor dat Nederlandse exporteurs toegang hebben tot de nodige financiële instrumenten en expertise om hun producten en diensten wereldwijd te vermarkten.

 
Jaaroverzicht atradius DSB
 

 

In ons jaaroverzicht wordt tevens benadrukt hoe Atradius DSB zich inzet voor naleving van milieu-, sociale en regelgevingsnormen. Het document geeft een beknopte uitleg over de criteria waarop onze milieu- en sociaal adviseurs hun beoordelingen baseren. Verder wordt de aanzienlijke vooruitgang in de vergroening van de exportkredietverzekering belicht en hoe Atradius DSB bijdraagt aan klimaatactie en duurzame ontwikkeling.

Het jaaroverzicht is een waardevolle bron om inzicht te krijgen in onze activiteiten en onze aanzienlijke impact op de Nederlandse exportsector.

Een stukje zekerheid in een turbulente wereld

“In een snel veranderende wereld is het altijd fijn als er houvast bestaat, voor mensen en voor bedrijven. Exporteren naar verre bestemmingen in de geopolitieke werkelijkheid van vandaag kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Faciliteiten zoals de exportkredietverzekering, beter bekend als de ekv, zijn er om ondernemers dan toch dat stukje zekerheid te geven bij het zaken doen in het buitenland.”

Bert Buning Atradius DSB
Bert Bruning
Directeur Atradius Ducth State Business 

 

 

 

 

Hieronder kunt u onze jaaroverzichten tot en met 2017 vinden en downloaden. Als u toegang wilt tot eerdere jaren, neem dan contact met ons op via + 31 20 553 2693 of stuur een email naar:  info.dsb@atradius.com.

 

 

Downloads

Download
Jaaroverzicht 2023

14.74MB PDF

Download
Jaaroverzicht 2022

10.16MB PDF

Download
Jaaroverzicht 2021

5.47MB PDF

Download
Jaaroverzicht 2020

3.06MB PDF

Download
Jaaroverzicht 2019

8.59MB PDF

Download
Jaaroverzicht 2018

1.35MB PDF

Download
Jaaroverzicht 2017

882KB PDF

Gerelateerde content

Over ons bedrijf

Lees hier meer over onze geschiedenis, onze missie en ons management.

Artikelen

Hier leest u de laatste persberichten en ook nieuws over exportprojecten. van Atradius Dutch State Business

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

De Nederlandse overheid wil graag het maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ondernemingen stimuleren. Lees hier alles over MVO bij Atradius Dutch State Business.