Uitnodiging Stakeholderbijeenkomst dierenwelzijnsbeleid

Atradius nieuws

Donderdag 3 december 2019

De ministeries van Financiën en Buitenlandse Zaken en Atradius Dutch State Business nodigen u van harte uit voor een thematische stakeholderbijeenkomst van de exportkredietverzekeringsfaciliteit (ekv). Deze bijeenkomst heeft als doel om ideeën en standpunten uit te wisselen met onze stakeholders over de concept beleidsverklaring dierenwelzijn van de ekv.

Programma:

Vanaf 14:00 uur:     inloop

14:30 uur:              1) start programma;

2) presentatie ‘totstandkoming concept beleidsverklaring dierenwelzijn’;

3) discussie.

Vanaf 16:30 uur:     hapjes en drankjes

Locatie: Wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

De afgelopen tijd is gewerkt aan het opstellen van een concept beleidsverklaring dierenwelzijn. Hierin staat een voorstel voor dierenwelzijnsbeleid voor de ekv. In de concept verklaring wordt aangegeven waarom wij dierenwelzijnsbeleid willen opstellen, wat hiervoor de internationale kaders zijn en wat de consequenties van dit beleid zijn voor de acceptatie van transacties. De concept beleidsverklaring (zie bijlage) willen wij graag consulteren met onze stakeholders. Uw input op de concept beleidsverklaring en aanwezigheid bij de bijeenkomst stellen wij dan ook zeer op prijs.

U bent van harte welkom om uw suggesties of opmerkingen op de concept beleidsverklaring dierenwelzijn voorafgaand aan de stakeholderbijeenkomst met ons te delen. Met het oog op de voorbereiding van de bijeenkomst stellen wij het op prijs als u eventuele suggesties of opmerkingen over de documenten uiterlijk maandag 25 november schriftelijk met ons wilt delen. 

We nodigen een brede groep belangenstellenden uit. Mocht u andere geïnteresseerden kennen die mogelijk niet zijn uitgenodigd, schroom dan niet om hen met ons in contact te brengen.

Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 25 november 2019 bericht of u aanwezig kunt zijn bij de bijeenkomst. Aanmelden kan via ekv-stakeholdermeeting@minfin.nl. Voor overige vragen kunt u zich ook tot dit adres wenden.

Wij hopen u 3 december te mogen verwelkomen.