Exporteursbijeenkomst 22 november 2019

Atradius nieuws

22 november 2019

Op 22 november aanstaande organiseert Atradius Dutch State Business haar jaarlijkse bijeenkomst voor kapitaalgoederenexporteurs, internationaal werkzame aannemers, banken en andere relaties. Daarvoor nodigen wij u graag uit. Vanaf 14:30 uur bent u van harte welkom in ons pand aan de David Ricardostraat in Amsterdam.

Onze gastspreker dit jaar is Mathijs Bouman, econoom en journalist. Hij zal onder andere ingaan op de handelsoorlog VS-China, Brexit en overige wereldwijde economische ontwikkelingen en vooral de impact daarvan op Nederlandse exporteurs. Bert Bruning, algemeen directeur van Atradius Dutch State Business, zal een inleiding houden over recente ontwikkelingen in de exportkredietverzekering.

Om 16.00 uur wordt het formele gedeelte afgesloten en is er aansluitend een borrel zodat u in informele sfeer van gedachten kunt wisselen met andere exporteurs, aannemers, medewerkers van Atradius Dutch State Business en vertegenwoordigers van banken en de overheid.

Datum: 22 november

Aanvang: 15.00 uur, ontvangst 14.30 uur

Locatie: Atradius, David Ricardostraat 1, Amsterdam

 

Wij zien uit naar uw komst. Hiertoe kunt u zich vóór 20 november aanstaande aanmelden.

U ontvangt direct een bevestiging. Mocht u die niet ontvangen dan kan deze in uw spam terecht zijn gekomen. Als u niets ontvangt, neemt u dan contact met ons op.