Vacatures

Wil jij de sprong wagen en werken in de wereld van exportkredietverzekeren? Kijk welke vacatures we hebben.

Vacatures

Atradius DSB, onderdeel van de Atradius groep, biedt namens de Nederlandse staat verzekerings- en garantieproducten aan voor het afdekken van het betalingsrisico bij het zakendoen in het buitenland. Het gaat hierbij vaak om transacties met een lange krediettermijn of uitvoeringsduur, waarbij de afnemer vaak gevestigd is in een opkomende markt. Ook bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van werkkapitaal en bankgaranties. Onze klanten zijn Nederlandse leveranciers van kapitaalgoederen of diensten, aannemingsbedrijven en hun financiers.

 

 

 

Stage SME & Business Development

Bij de Atradius Groep is op de afdeling Dutch State Business binnen het SME & Business development team een stageplek beschikbaar. Het team SMEs & Business development is onder meer verantwoordelijk voor marketingactiviteiten, het benaderen en helpen van (potentiële) klanten uit het segment Midden- en klein bedrijf (MKB), het beoordelen van aanvragen van deze klanten voor verzekerings- en garantieproducten en het beheren van lopende dekkingstoezeggingen en polissen. Wij hebben bijzondere aandacht voor innovatieve en groene bedrijven. Het team bestaat op dit moment uit 18 collega‚Äôs.

 

Als stagiair binnen ADSB kom je het team ondersteunen op meerdere vlakken. Jij gaat helpen bij het onder de aandacht brengen van onze producten bij zoveel mogelijk exporteurs van kapitaalgoederen. Daarbij ligt onze focus o.a. op bedrijven die groene en of duurzame producten ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheid is het identificeren van dergelijke bedrijven, zowel door te inventariseren welke informatie publiek beschikbaar is (bijv. branche rapporten) en in tweede instantie door zelf onderzoek te doen. Ook ga je helpen ons lead managementsysteem beter te structureren. Dit doe je door middel van labelling met bestaande labels en nieuw door jou mede te bepalen labels. Daarnaast ondersteun je bij andere taken binnen het SME & Business development Team onder andere bij de marketing en communicatieactiviteiten.

Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees hier de vacature en Solliciteer direct

Gerelateerde content

Jaaroverzicht

Dit overzicht wordt ieder jaar gepubliceerd door Atradius Dutch State Business. Bekijk hier de jaarverslagen.

Nieuws en persberichten

Hier leest u het laatste nieuws en persberichten van Atradius Dutch State Business.

Brochures

In de brochures geven wij informatie over de verschillende vormen van verzekering van exportkrediet voor kapitaalgoederentransacties en financiering. Bekijk de brochures voor meer informatie.