Vacatures

Wil jij de sprong wagen en werken in de wereld van exportkredietverzekeren? Kijk welke vacatures we hebben.

 

 

 

 

Vacatures

 

 

 

 

Atradius DSB, onderdeel van de Atradius groep, biedt namens de Nederlandse staat verzekerings- en garantieproducten aan voor het afdekken van het betalingsrisico bij het zakendoen in het buitenland. Het gaat hierbij vaak om transacties met een lange krediettermijn of uitvoeringsduur, waarbij de afnemer vaak gevestigd is in een opkomende markt. Ook bieden wij onze klanten oplossingen op het gebied van werkkapitaal en bankgaranties. Onze klanten zijn Nederlandse leveranciers van kapitaalgoederen of diensten, aannemingsbedrijven en hun financiers.

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures binnen Atradius DSB. Wij adviseren u om een kijkje te nemen op de vacature website van de Atradius groep waar alle openstaande vacatures te vinden zijn. 

Atradius Vacatures

 

 

 

Gerelateerde content

Jaaroverzicht

Dit overzicht wordt ieder jaar gepubliceerd door Atradius Dutch State Business. Raadpleeg onze meest recente resultaten.

Nieuws en persberichten

Hier leest u het laatste nieuws en persberichten van Atradius Dutch State Business.

Brochures

In de brochures geven wij informatie over de verschillende vormen van verzekering van exportkrediet voor kapitaalgoederentransacties en financiering. Bekijk de brochures voor meer informatie.