Over ons bedrijf

Lees hier meer over onze geschiedenis, onze missie en ons management.

 

 

 

 

 

Atradius HEO Amsterdam

 

 

 

 

Over ons bedrijf

Lees hier meer over onze geschiedenis, onze missie en ons management

Bedrijfsgeschiedenis

Atradius Dutch State Business NV is onderdeel van de Atradius Groep, met hoofdkantoor in Amsterdam. NCM, rechtsvoorganger van Atradius, begon al in 1925 met het verzekeren van krediet. Atradius Dutch State Business is de officiële exportkredietverzekeraar van Nederland. Deze rol vervullen wij sinds 1932. Namens en voor rekening van de Nederlandse overheid dekken wij financiële risico’s af bij export en investeringen in het buitenland.

Onze missie

Het steunen van Nederlandse bedrijven bij het zakendoen in het buitenland staat bij ons voorop. Onze missie is:

Wij genereren toegevoegde waarde voor de Nederlandse economie door Nederlandse bedrijven de beste export- en concurrentiepositie te verschaffen.

Dit doen wij door het aanbieden van verzekeringen en garanties die de balans van Nederlandse bedrijven beschermen en financiering mogelijk maken.

Onze medewerkers en ons management

Wij hebben tientallen specialisten die u helpen bij het verkrijgen van uw exportorder en het structureren van de best mogelijke financiering ervan. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en uw exportmarkt krijgt u een gespecialiseerde behandelaar voor uw aanvraag. Ook hebben we een schadeteam dat u bijstaat, mocht uw klant onverhoopt toch niet betalen.

Ons managementteam bestaat uit algemeen directeur Bert Bruning en de hoofden van de verschillende teams.

Downloads

Gerelateerde content

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

De Nederlandse overheid wil graag het maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ondernemingen stimuleren. Lees hier alles over MVO bij Atradius Dutch State Business.

Creditnotes

Creditnotes is het informatiemagazine van Atradius Dutch State Business. Bekijk hier de laatste Creditnotes.

Jaaroverzicht

Dit overzicht wordt ieder jaar gepubliceerd door Atradius Dutch State Business. Raadpleeg onze meest recente resultaten.