Exporteursbijeenkomst 21 januari 2019

In een oogopslag

Business event

Datum/Tijd:

21 jan 2019

Locatie:

Amsterdam

Graag inschrijven voor:

17 jan 2019

Omschrijving

U bent van harte welkom op onze jaarlijkse exporteursbijeenkomst op 21 januari vanaf 15.30 uur.

Contact

Op 21 januari aanstaande organiseert Atradius Dutch State Business haar jaarlijkse bijeenkomst voor kapitaalgoederenexporteurs, internationaal werkzame aannemers, banken en andere relaties. Daarvoor nodigen wij u graag uit. Vanaf 15:30 uur bent u van harte welkom in ons pand aan de David Ricardostraat in Amsterdam.

Onze gastspreker dit jaar is Menno Snel, staatssecretaris van Financiën. Hij zal onder andere ingaan op de kansen voor Nederlandse exporteurs. Bert Bruning, algemeen directeur van Atradius Dutch State Business, zal een inleiding houden over recente ontwikkelingen in de exportkredietverzekering. Tenslotte zullen John Lorié, chief economist, en Afke Zeilstra, senior economist, ingaan op ontwikkelingen in de mondiale energiemarkt.

Om 17:20 uur wordt het formele gedeelte afgesloten en is er aansluitend een borrel zodat u in informele sfeer van gedachten kunt wisselen met andere kapitaalgoederenexporteurs, aannemers, medewerkers van Atradius Dutch State Business en vertegenwoordigers van banken en de overheid.